Shop By

Marci Comercializate
 
Coş de cumpărături
Coşul tău este gol!
 
Login
E-Mail Address:

Password:


 

Cum cumpar

Cumparaturile pe www.blauteil.ro se fac foarte rapid si sigur.

In primul rand alegeti produsul dorit . 

De indata ce ati ales un produs apasati butonul Cumpara acum si produsul va merge la Cos cumparaturi aflat in partea dreapta. In cosul de cumparaturi aflat in partea dreapta a paginii puteti vedea toate produsele comandate, cantitatile aferente, preturile si costurile totale ale produselor din cos(sumele includ cota t.v.a.). In aceasta sectiune daca doriti puteti sa  modificati cantitatile sau sa stergeti produsele comandate.

Mai departe puteti continua cumparaturile sau trimite comanda.

Modalitati de plata 


          Numerar la livrare, in lei, integral, in sistem ramburs pentru coletele expediate prin Curierul rapid sau pe baza de chitanta, catre reprezentantul firmei de curierat care efectueaza livrarea. Suma de plata este cea care va este confirmata telefonic sau pe care o veti primi prin e-mail in momentul confirmarii comenzii.

          Transfer bancar (ordin de plata) in contul firmei noastre; in acest caz, se va emite o factura proforma, conform careia Dvs. veti efectua plata in avans a produselor comandate. Livrarea se va efectua dupa confirmarea platii in contul bancar comunicat in factura proforma emisa de catre firma noastra.

FOARTE IMPORTANT!

Completati cu atentie toate rubricile referitoare la NUME si PRENUME, ADRESA DE LIVRARE, TELEFON si E-MAIL.

Aceste date sunt deosebit de importante pentruea confirmarsi livrarea comenzii dumneavoastra in cele mai bune conditii,simplu si rapid.

De indata ce vom primi comanda dumneavoastra, va vom telefona pentru confirmarea comenzii si a datelor de livrare si vom stabili de comun acord ora la care va vom livra produsele pentru BUCURESTI, respectiv modalitatea de livrare pentru celelalte localitati.

ATENTIE! Daca aveti dubii in ceea ce priveste produsele comandate(culoare, marime,etc) solicitati operatorilor nostri detalii suplimentare in momentul in care acestia va suna pentru confirmarea comenzii.

Numerele de telefon ale operatorilor nostri pot fi gasite accesand butonul”Contactati-ne

Nici o comanda nu va fi acceptata fara ca aceasta sa fie confirmata in prealabil.